Yes! Zomervakantie.

Over een paar weken is het weer zover, dan begint voor de meeste van ons de zomervakantie waar we zo naar uitkijken.
Heerlijk een aantal weken vrij en veel mensen trekken er op uit naar het binnen of buitenland.
Vakantie is hét moment waarin wij willen ontspannen. We kunnen eindelijk de boel, de boel laten en doen waar we zin in hebben.
De een doet helemaal niets, de ander onderneemt van alles met de kinderen, weer een ander leest een boek, of ligt lekker in de zon. Iedereen vult dat op zijn of haar manier in.

Maar dan?

Maar wat gebeurt er vaak?
Je komt tot ontspanning en wordt ZIEK! In de VAKANTIE! Beetje grieperig, geen energie, last van de darmen, hoofdpijn, spierpijn, verkouden, alles is stijf en stram.
Daar zit je niet op te wachten natuurlijk. Maar het overkomt je. Waarom?

Omdat we eindelijk ons lichaam rust gunnen. We zijn eindelijk even uit de “rennen, vliegen, vallen en weer opstaan” modus. En je lichaam vindt dat prima, maar moet eerst even alle spanning die het afgelopen jaar is opgebouwd kwijtraken en dat geeft deze “ziekte” verschijnselen. Wat nou als je dit herkent en het dit jaar eens anders wilt aanpakken?

MIJN TIP VOOR EEN ECHT ONTSPANNEN ZOMERVAKANTIE

Maak een afspraak met een BSR practitioner. Laat door middel van Body Stress Release alle spanning alvast uit je lichaam verdwijnen en ga dit jaar écht ontspannen de vakantieperiode in, zodat je meer kunt genieten van deze fijne tijd.

Neem direct contact op zodat je de eerste 3 afspraken voor je vakantie al hebt ervaren. Deze afspraken vallen binnen een periode van 2 weken, dus nu nog genoeg tijd om te plannen. Bel 06-36 02 80 49 of mail naar info@bsrheerhugowaard.nl. Kijk hier om te zien wat BSR inhoudt.

Twijfel je nog of BSR wel iets voor je is? Meldt je dan aan voor de informatie avond op 20 juni a.s. Dan krijg je alle uitleg over Body Stress Release. klik hier voor meer informatie over de informatieavond.

Share This