Ervaringen

Wat klanten vertellen over hun ervaring met Body Stress Release

Zou je je eigen ervaring hier geplaats willen hebben? Mail dan naar info@bsrheerhugowaard.nl.

“Ik voel mij echt beter, rustiger en ik ben van die vervelende pijnklachten af”

Vanwege aanhoudende en langdurige klachten kwam ik bij Debby terecht.

Samen met mijn fysiotherapeut (die maakte alle het ‘oude’ los) zorgde Debby voor het loslaten van deze oude spanning en het resetten van mijn lichaam.
Dat doet ze op een hele prettige manier, die bij mij voor directe en diepe ontspanning zorgt.

Ik slaap er ook heerlijk op :-).

Mijn lichaam slaat veel minder spanning op dan vroeger een er is daardoor een nieuwe gezonde balans ontstaan. Ik voel mij echt beter, rustiger en ik ben van die vervelende pijnklachten af.

Debby is rustig, gevoelig, kundig, bijzonder aardig en ze heeft uiterst prettige handen.

Ik ben nu bij Debby in onderhoud, want ik ben na slechts 6 keer compleet klachtenvrij en dat wil ik graag zo houden!

Vrouw, 50 jaar

BSR en (Borst)kanker

Lieve Debby,

Al vanaf het begin dat jij je BSR-avontuur startte, ben ik je gaan volgen middels je blogs op LinkedIn. Wat vond ik je stoer dat je je hart bent gaan volgen. En ik was ook nieuwsgierig naar wat BSR precies is.

In december 2018 kreeg ik de diagnose borstkanker. Naast het reguliere traject wilde ik ook andere vormen van therapie om te genezen van deze illness. Ik ben ervan overtuigd dat het ontstressen van het lichaam het herstellend vermogen en immuunsysteem versterkt.

In overleg met jou hebben we gezocht wat de beste momenten van behandeling zijn. Dat bleek de rustweek tijdens de kuren. Hierin gaf je extra aandacht aan de chemische Release.

En het heeft ontzettend goed geholpen: mijn lichaam kon de zware chemo’s en immunotherapie prima aan. Ik ben nagenoeg niet ziek geweest en mijn energieniveau verbeterde zelfs! En dat komt mede door BSR.

Inmiddels ben ik geopereerd en helemaal schoon verklaard.

En BSR zal ik blijven doen, al is het maar ter preventie van kwalen maar vooral omdat ik het mijn lichaam zo ontzettend gun. 

Vrouw, 42 jaar

Rugpijn, tintelende vingers en last van bovenarm

Ik ben bij BSR gekomen omdat ik problemen had met mijn rug. Ook had ik tintelende vingers en last van mijn boven armen.
De uitleg over BSR en hoe er gewerkt wordt, was volkomen duidelijk.

Na de eerste behandeling voelde ik al dat er verbetering was.
Mijn onderrug zat behoorlijk vast en na 3 behandelingen waren mijn rugklachten en de tintelingen in mijn vingers verdwenen.

Mijn ervaring is zeer positief, de pijn klachten zijn over en ik krijg altijd antwoord op mijn vragen over mijn klachten, waar het vandaan komt en hoe je het met BSR kan verhelpen.

Een professionele aanpak wat voor mij heel positief heeft gewerkt.

Vrouw, 58 jaar

Hersenschudding

Door een val op mijn achterhoofd had ik een hersenschudding opgelopen.
Ik had veel gelezen en gehoord over de BSR maar nog nooit zelf ervaren.
Deze hersenschudding was een mooie en goede aanleiding.

De 1e behandeling was vooral heel spannend omdat je niet echt weet wat er gebeurd.
’s Avonds in bed kon ik hele kleine tinteltjes voelen door mijn lijf. Heel zacht.

Op naar behandeling 2.
Mijn lichaam voelde ondertussen steeds fijner aan. Hoofdpijn zakte en voelde duidelijk dat er werk werd verzet.

Na behandeling 3 een klein dipje….het schoot in mijn rug. Ik had dit met de practitioner besproken en deze gaf aan dat dit waarschijnlijk het laatste stukje is van de genezing. Van mijn kruin, letterlijk, naar m’n staart. Maar ook mijn energie kwam weer terug. Stiekem had er meer gezeten dan ik dacht.

Wat voelde ik me weer goed en wat voel ik me nog steeds goed. Ik ga nu 3x per jaar als een onderhoudsbeurt.

Ik ben bij dat ik deze stap heb gezet en kan het iedereen aanraden.

Vrouw, 46 jaar

Emotionele stress

In 2017 heb ik teveel zware emotionele ervaringen meegemaakt.Te jong overlijden van dierbaren.

Deze ervaringen gaven geen fysieke lichamelijke klachten maar ik was labiel. Had het gevoel over een dun emotioneel lijntje te lopen dat ieder moment kon knappen. Alleen de naam al (body stress release) zorgde dat ik het wel wilde proberen en omdat een vriendin die net zo nuchter is als ik er goede ervaringen mee had.

Het eerste gesprek was nog emotioneler dan ik had verwacht, Debby gaf mij dat vertrouwen. Na de eerste behandeling was ik opgelucht en was mijn stress niveau flink gedaald, zo prettig! Ik kan het echt iedereen aanraden! BSR was voor mij een ervaring alsof ik bij een masseur was geweest (ontspannen lichaam) en tegelijkertijd met een psycholoog had gesproken (een rustige geest). En dan ben ik maar vier keer geweest tot nu toe.

Vrouw, 47 jaar

Frozen Shoulder

Around 2 months ago I was with a lot of pain in my shoulder, I couldn’t even move the arm.
Since I started Body Stress Release, I’m feeling much better, the pain is almost completely gone.
From the first appointment, I felt a difference, it became better, so I really feel that it is working.

Man/Werknemer, 38 jaar

BSR en (2e) nekhernia

Ik heb 2 maal heel veel last gehad van een dubbele nekhernia.

Via via ben ik bij de BSR gekomen. 

Allereerst sta je er wel een beetje sceptisch tegen aan te kijken, om het zo maar eens te zeggen. 

Na een paar behandelingen, werd de pijn en ellende al gauw een stuk minder, ik dacht nog ,”dit gaat goed”.

Na nog een keer of 4 voelde ik mij weer op en top !

Nu ga ik hier om de 6 a 8 weken voor een onderhoudsbeurt nog steeds naar toe, en iedere keer voelt het weer prima ,ik ga het voorlopig nog niet afzeggen

Wie wil er nu niet van de pijn af zijn …toch !

Man, 62 jaar

BSR nog nooit van gehoord!

BSR , ik had er nog nooit van gehoord totdat ik het op Facebook voorbij zag komen .

Ik ben me er in gaan verdiepen omdat ik eigenlijk al heel lang last had van mijn rug en fysio maar tijdelijk hielp.

Ik vond en vind het nog steeds een bijzondere techniek maar voel me er zeker goed bij .

En Debby is ook iemand die alles goed uitlegt.

Ik ben blij dat ik toen die stap heb genomen en zou het iedereen met wat voor klachten ook aanraden om het in ieder geval eens te proberen .

Vrouw, 43 jaar

Nek en schouder klachten met uitstraling naar arm

Dat is toch wat! Al best lang heb ik last van mijn nek en schouder met uitstraling naar mijn arm. Vooral als ik het te zwaar belast.

Onder andere bij de huisarts, specialist en fysio geweest wat op de korte termijn wel verlichting gaf maar op de lange termijn niks hielp. Langzaam kwamen de klachten weer terug, in mindere mate, dat wel.

Dus via via hoorde ik van BSR en ik hoorde ook via via dat een vriendin van mijn nicht de cursus had gedaan en haar eigen praktijk ging starten in Heerhugowaard.
Vriendjes geworden op FB en naar de open dag geweest. Een beetje ongemakkelijk binnen gestapt maar met een goed gevoel naar huis gegaan. Een warm welkom en de eerste drie afspraken in de agenda gezet.

Na de eerste behandeling merkte ik niet zoveel, wel erg slaperig na de behandeling en de volgende dagen was mijn schouder extra gevoelig.
Vier dagen na de eerste behandeling was mijn tweede afspraak. Daar werden ook de afgelopen dagen besproken en wist Debby een verklaring te geven voor de reacties van de behandeling.
Na nog een paar dagen ging het steeds beter. Een nacht slapen van 6 uur achter elkaar was echt heerlijk. Dat had ik al jaren niet meer meegemaakt omdat mijn arm eigenlijk altijd “in de weg” lag.

Nu zijn we ruim twee maanden verder, 6 behandelingen gehad en de zevende staat in mijn agenda. Ik ben er nog niet maar ik heb het gevoel dat het langzaam beter gaat.

Ik ben heel blij met de BSR behandeling en heb er vertrouwen in dat het goedkomt.

Man, 47 jaar

Onderrug, nek en schouderklachten, opvliegers en nachtzweten

Ik kende BSR al langer via via, maar had nog nooit een release gehad, dan wel nodig gevonden.
Tot ik na enige jaren van ongemak en operaties op de opening van BSR Heerhugowaard werd gewezen en zo bij Debby terecht kwam met mijn klachten.

Niet heel ernstig, maar wel aanwezig: pijn aan onderrug, nek en schouderklachten, rechterarm en elleboog pijnlijk, zere voeten na lang staan. En niet te vergeten opvliegers en nachtzweten.

Na de releases op de 1e, 4e en 11e dag meteen reacties als zeer vermoeid zijn, stijf in het lijf. Daarna verbetering van klachten en toch weer terug komen van de pijn in een soort golfbeweging. Dat is een normale reactie volgens Debby. Wel meteen verbetering in de rug! Daarna nog 2 keer terug geweest en langzaam aan gaat het steeds beter. Gevoel van minder ‘onder spanning staan’. Duidelijk minder opvliegers, hoera! Al met al zeer tevreden over de behandeling. Nu een afspraak over vier weken en dan maar kijken hoe het verder gaat.

Bijkomend effect voor mij: veel minder last van winderigheid! Daar had ik veel last van na mijn operatie. Nooit opgenoemd bij Debby en toch duidelijk verbeterd. Is dat niet grappig?

Vrouw, 56 jaar

Pijn in stuitje

Ik had behoorlijk last van pijn in mijn stuit. Het beperkte mij dagelijks in mijn doen en laten. Ik kon geen lange stukken meer fietsen en zitten ging alleen nog maar met een speciaal kussen die ik daarvoor had aangeschaft.

Op een keer sprak ik iemand die na haar ongeluk heel veel baat had bij Body Stress Release. Ik dacht meteen dat dit ook wel eens voor mij zou kunnen helpen.

Na twee behandelingen was de pijn in mijn stuit helemaal verdwenen. Ik heb het speciaal kussen sindsdien niet meer nodig gehad. Ik kon weer van alles doen en dat gaf me een heerlijk gevoel van vrijheid. Ik kreeg hierdoor ook weer het vertrouwen in mijn lichaam terug.

Ik vond dit zo wonderlijk omdat het zo`n mooie en vriendelijke manier van behandelen is. Het fascinerende vond ik dat na de behandelingen er ineens een aantal oude symptomen van vroeger terug kwamen. Gelukkig niet in een heftige vorm maar wel heel herkenbaar. Nu werd mij duidelijk uitgelegd dat het lichaam zo in elkaar zit dat het bij overbelasting soms niet alles wordt verwerkt en dan wordt het opgeslagen in het lichaam.

Een BSR behandeling maakt deze opgeslagen spanning weer los zodat het lichaam wordt gestimuleerd om het alsnog op te gaan lossen.

Ik ben heel blij en dankbaar dat BSR op mijn pad is gekomen en kan het iedereen die last van pijn en beperkingen heeft, aanraden.

Vrouw, 45 jaar

Wil je weten of Body Stress Release een oplossing kan zijn voor uw klachten? Of ervaar jij klachten die hierboven niet genoemd worden en wil je overleggen wat Body Stress kan doen? Vul het formulier in via onderstaande knop en geef uw vraag aan. Ik neem dan z.s.m. contact op.

Share This