Inlogpagina vervolgafspraak

Wist je dat je vanaf nu (minimaal 48 uur van te voren) ook zelf je vervolgafspraak kunt plannen en wijzigen in de agenda. (Indien de afspraak binnen de 48 uur valt dient u telefonisch contact op te nemen).

Alleen bestaande klanten hebben de mogelijkheid een vervolgafspraak online te plannen of te wijzigen. Nieuwe klanten kunnen het afsprakenformulier invullen. 

Werkwijze

  1. Via VERVOLGAFSPRAAK PLANNEN/WIJZIGEN kom je op de cliënt login pagina terecht.
  2. Hier vul je je geboortedatum in (dd-mm-jjjj) je postcode (cijfers en letters) en je pincode en klik op inloggen. Vervolgens zit je in je eigen persoonlijk overzichtsscherm.
  3. Via de knop ‘Nieuwe release plannen’ kom je in de praktijkagenda.
  4. Klik op de knop ‘Nieuwe release plannen’
  5. Klik op ‘vervolgafspraak 60’, dan wordt het overzicht met data en de agenda op die dag zichtbaar.
  6. Kies een datum en kijk aan de rechterkant (via mobiel scroll naar beneden) welke tijdsblokken nog beschikbaar zijn. Er wordt al een suggestie gedaan door de software. Wil je een andere mogelijkheid (witte vlakken zijn beschikbaar, grijs is bezet) klik op die regel en de afspraak verplaatst zich. Laat een afspraak aansluiten op de grijze vlakken. 
  7. Klik rechtsboven het scherm (via mobiel onderaan) op: ‘Releases opslaan’
  8. Vervolgens is de release opgeslagen en kun je weer uitloggen. Let op; de afspraak is nu onder voorbehoud gepland. Wij krijgen een melding van de afspraak en zullen deze bevestigen. Als de afspraak is bevestigd ontvang je een e-mail met bevestiging.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Mocht de gekozen datum toch niet uitkomen is het mogelijk de afspraak te verplaatsen of te annuleren. Dat doe je door naar de overzichtspagina te gaan (nadat je ingelogd bent).
Klik bij de afspraak op verzetten, of op annuleren. Indien je gaat verzetten, kom je weer in de agenda terecht en kan je de afspraak verplaatsen naar een andere datum of tijd, indien beschikbaar.
Indien je annuleert, let er dan op dat je minimaal 48 uur van tevoren de afspraak kan annuleren. Het liefst eerder.
Indien je binnen 48 uur wilt annuleren is dat op deze manier niet meer mogelijk en zal je contact op moeten nemen met de praktijk.

Wil je weten of Body Stress Release een oplossing kan zijn voor uw klachten? Of ervaar jij klachten die hierboven niet genoemd worden en wil je overleggen wat Body Stress kan doen? Vul het formulier in via onderstaande knop en geef uw vraag aan. Ik neem dan z.s.m. contact op.

Share This