Over mij

Ik ben Debby Rummens

Ik ben Debby Rummens

Mijn missie is om jou weer beter in je vel te laten zitten. Door het activeren van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam kan opgebouwde (spier)spanning worden losgelaten en klachten verminderen. Hiermee geef ik jou het vertrouwen weer terug in je lichaam en voorzie ik je van tools zodat jij zelf de regie hebt over je gezondheid.
Ik doe dit door middel van de gezondheidstechniek Body Stress Release, als Ademcoach met de Het Nieuwe Ademwerk ® en ik geef orthomoleculair voedingsadvies waarbij ik dit voedingssysteem kan inzetten, wat ik gebruik.

Alle diensten bied ik afzondelijk aan, maar op verzoek kan dit gecombineerd worden in trajectvorm.

Extra informatie is terug te vinden op www.debbyrummens.nl

Mijn verhaal

Ik heb een lange periode gekend dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik sport graag, maar werd vaak door blessures on hold gezet. Daar kwam bij dat ik steeds vaker hoofdpijn ervaarde en ik minder blij werd van de geweldige baan die ik had.

Het radicaal omgooien van mijn voeding in 2013 maakt dat ik al veel beter in mijn vel ging zitten, maar voor mijn lichamelijke klachten hielpen de diverse therapieën vaak maar tijdelijk. Totdat ik via een collega in 2015 in aanraking kwam met BSR. Totaal onbekend, maar erg nieuwsgierig probeerde ik het uit.

Zo zacht, zo simpel, maar wel resultaat!

Wat mij meteen aansprak was de logische verklaring die gegeven werd voor mijn klachten. Opvallend was de zachte aanpak en ontspannende uitwerking van de behandeling. Maar het resultaat was verbluffend.  Na 3 behandelingen was ik pijn en klachtenvrij. Er was geen whiplash meer aanwezig en mijn heup, rug en nekklachten waren ook verdwenen en bleven weg. Sindsdien bleef ik om de 6-8 weken terugkomen voor een “onderhoudsbehandeling”.

Ik was al vanaf het begin gefascineerd geraakt door deze techniek. Zo zacht, zo simpel en met zoveel resultaat. Hoe zou het zijn als ik dat kon leren en daarmee zoveel andere mensen kan laten ervaren hoe krachtig een lichaam is in het genezen zonder operaties of schadelijke medicijnen?

De beslissing

In 2016 hakte ik de knoop door en besloot ik mijn hart te volgen. Ik verliet mijn goedbetaalde baan in loondienst en koos de onzekere toekomst als ondernemer. Ik meldde mij aan bij de Body Stress Release Academy, om de opleiding te volgen.
Na een pittige selectieprocedure ben ik in oktober 2017 voor ruim 4 maanden naar Dorset, Zuid-Engeland gegaan.
In maart 2018 werd mijn droom werkelijkheid, ik was een gekwalificeerde practitioner en opende mijn praktijk in april 2018 in Heerhugowaard.

Mijn ervaringen tijdens mijn opleiding in Engeland heb ik bijgehouden in een blog.
Deze is te lezen op www.debbyrummens.nl

 

Regie over je gezondheid

Ik geniet ervan om iedereen die mijn praktijk heeft gevonden, te helpen om klachtenvrij te leven.
Maar ik miste de tools om iemand zelf de regie te geven over het verbeteren van zijn gezondheid.
In mijn optiek heeft iemand namelijk zelf de verantwoordelijkheid bepaalde patronen te veranderen als dit de oorzaak is van de spanning in het lichaam.

En deze tools kan ik nu bieden als ademcoach en orthomoleculair adviseur. Als ademcoach werk ik met de Methode Beter Ademen en vanuit mijn passie voor gezonde voeding en leefstijl heb ik de orthomoleculaire zienswijze geïmplementeerd.

Een gezonde levensstijl is de basis waarmee iemand de controle heeft over zijn gezondheid. Voldoende rust en ontspanning, positieve mind-set, beweging, dingen doen die je leuk vindt en goede voeding zijn een belangrijk onderdeel daarin.

De combinatie van lichaam, adem en voeding is de perfecte driehoeksverhouding om jou weer op de rit te krijgen. BSR geeft je lichaam dat zetje in de goede richting, adem creëert inzicht, rust en ontspanning en voeding zorgt voor een basis waarin je lichaam sterk en gezond alle stress aan kan.

Share This