Toen ik in aanraking kwam met Body Stress Release, nu bijna 3 jaar geleden, had ik een bijzonder gevoel. Dit was speciaal. Wat een bijzondere techniek. Zo zacht, maar zo’n geweldig resultaat. Hier moeten meer mensen vanaf weten.

Mond op mond reclame

In eerste instantie vertelde ik bijna iedereen in mijn omgeving hoe geweldig dit was en zeker degene die iets hadden meegemaakt. Iemand die van een fiets was gevallen, de volgende was van achteren aangereden. Een flinke hersenschudding door een sportief evenement etc. Allemaal stuurde ik ze door naar mijn practitioner en kwamen ze ook met goeie verhalen terug. En zij vertelden het weer door aan anderen die zij weer kenden. De olievlek werd langzaam groter.

Uiteindelijk besloot ik zelf practitioner te worden, zodat ik zelf mensen kan helpen met deze techniek. Ik heb namelijk een missie. En dat is dat er zoveel mogelijk mensen deze techniek leren kennen en ervaren hoe geweldig het wel niet is. Ergens heb ik een ideaalbeeld in mijn hoofd dat, net als in Zuid-Afrika, de mensen met klachten, eerst naar de BSR practitioner gaan dan naar de huisarts. Want het activeren van het zelfhelend vermogen zou al heel veel kunnen doen.

Ergens heb ik een ideaalbeeld in mijn hoofd, dat men eerst naar de BSR practitioner gaat in plaats van de huisarts

Jammer genoeg is BSR nog steeds redelijk onbekend in Nederland. De aanwas van nieuwe practitioners in Nederland, is niet heel groot. Elk jaar komen er 12 nieuwe practitioners van de opleiding af. Als je dat vergelijkt met het aantal fysiotherapeuten (gemiddeld 1500 per jaar) is dat heel weinig. Er ligt dus een hele grote taak voor ons om de naamsbekendheid te vergroten. Ik zal hier mijn bijdrage aan gaan leveren. En dat is niet alleen om er voor te zorgen dat mijn praktijk straks vol zit, maar ook bij mijn collega’s. En hoe meer mensen er vanaf weten en behandeld willen worden, maakt dat de zorgverzekeringsmaatschappijen wellicht de toegevoegde waarde gaan inzien en de behandelingen gaan vergoeden. Want uiteindelijk zal dit voor de gezondheidszorg betekenen dat er minder kosten gemaakt hoeven worden aan medicijnen, behandelingstrajecten etc.

Informatie avond

Om een start te maken met het bekender maken van Body Stress Release, organiseer ik een informatie avond op 25 april a.s. Dat betekent dat in de regio Heerhugowaard langzaamaan meer mensen weten wat het is en dit weer door kunnen geven aan iedereen in hun omgeving. Want iedereen kent wel iemand die er baat bij zou kunnen hebben. En zo wordt die olievlek weer langzaam groter.

Wil je zelf meer weten over BSR?
Of ken je iemand die er meer over zou moeten weten?

Vertel ze dan dat ze van harte welkom zijn op de informatie avond op 25 april a.s. In een kleine groep zal ik alles vertellen over BSR en wat het voor je kan betekenen. Het kost je niks, alleen een uurtje van je tijd.

Aanmelden kan via deze link, of stuur anders een e-mail naar info@bsrheerhugowaard.nl. Je kunt ook het evenement op Facebook gebruiken, dan geef je aan dat je komt en anders zou ik het leuk vinden als je hem deelt.

Share This