De eerste informatie avond is een succes

Ik wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten. Of er überhaupt mensen zijn die op een informatie avond zitten te wachten. Die een uur van hun kostbare tijd willen investeren om mijn verhaal aan te horen. Maar ik werd blij verrast. Er was nog maar 1 stoeltje vrij die avond, dus we hadden volle bak.

Er waren 13 personen aanwezig die informatie hebben kregen over de mooie gezondheidstechniek Body Stress Release. Ik vertelde hen hoe Body Stress ontstaat, welke vormen van stress er zijn, hoe het lichaam met body stress omgaat, wat de techniek Body Stress Release inhoudt en wat men van een behandeling kan verwachten. Veel informatie is compleet nieuw voor het publiek. Niet zo gek, want de meeste mensen zijn zich niet bewust welke vormen van stress er zijn en wat dit met het lichaam doet. Op basis van een kort filmpje heeft men een indruk gekregen hoe een behandeling eruit ziet.

praktijkruimte informatieavond
van praktijk ruimte naar een presentatie ruimte


volle bak!

Er zijn na afloop goeie vragen gesteld en iedereen ging met een hoeveelheid aan informatie naar huis. Op basis van reacties als “duidelijke informatie”, “helder uitgelegd”, “informatief” en “enthousiast overgebracht”, mag ik concluderen dat het een geslaagde avond was.

Deze recensie is natuurlijk helemaal top! Klik hier om te lezen.

Ook voor mij. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om te doen. Voor een kleine groep mensen staan en ze kunnen informeren over belangrijke informatie als gezondheid, stress en zelfhelend vermogen. Ik krijg er energie van en dat ziet het publiek ook. Ik zal dit daarom vaker gaan herhalen. Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat ik weet dat een aantal mensen deze avond niet aanwezig konden zijn. Dus de volgende avond is gepland, zet hem in je agenda! Wil je komen? Stuur een e-mail naar info@bsrheerhugowaard.nl.

De volgende informatie avond is op:
20 juni van 19:30 – 20:30 uur in de praktijk van BSR Heerhugowaard

Kan je niet wachten tot de volgende avond? Neem dan gewoon contact met mij op (06-36 02 80 49). Dan bespreken we telefonisch wat de mogelijkheden zijn.

De eerste 4 weken open

Op 3 april mocht ik mijn eerste cliënten ontvangen. Inmiddels zijn we 4 weken verder en kijk ik heel tevreden terug. De agenda loopt langzaam aan vol en het wordt soms al lastig om afspraken te plannen. Vooral de avonden zijn erg gewild. Maar wat nog leuker is, inmiddels zijn er ook al mooie resultaten behaald! Want daar doen we het voor. Niemand komt voor zijn plezier en iedereen wilt graag resultaat zien van de behandelingen.

Nu is Body Stress Release geen quick-fix. Dat leg ik ook uit tijdens de eerste afspraak. BSR is een proces van helen en loslaten. Het zelfhelend vermogen van het eigen lichaam wordt geactiveerd en de resultaten daarvan is voor iedereen weer anders. Voor de een zijn het grote verschillen, voor anderen zijn het kleine stapjes. Vaak zijn het stappen vooruit, maar soms lijkt het achteruit te gaan. Maar dat is ook nodig, om juist die stappen vooruit te kunnen maken. Ik word heel blij als iemand mij verteld dat voor het eerst in jaren, er dagen zonder pijn worden ervaren. Nog niet constant, maar het begin is er!!

En wat ben ik dankbaar dat ik getuige mag zijn van deze veranderingen. Hoewel mijn aandeel niet heel groot is, ik geef het lichaam een zetje, blijf ik enthousiast over al die kleine veranderingen.

 

 

 

Share This