Zoals in mijn eerdere blog gemeld, is zaterdag 31 maart de dag dat ik mijn praktijk open stel voor alle geïnteresseerden. Ik ben heel trots op het resultaat en het is een hele fijne werkplek geworden.

Tijdens het Open Huis is er een leuke prijs te winnen en mijn eerste klanten zullen een hele nuttige attentie ontvangen bij hun eerste afspraak. Bovendien is het een perfecte gelegenheid om meer informatie te krijgen over Body Stress Release en wat dit voor jou kan betekenen.

Mocht je meer informatie willen, maar niet in de gelegenheid zijn om te komen? Download dan de folder over Body Stress Release. Klik op deze link: Folder Body Stress Release. Of bel mij op:  06-36 02 80 49.
Neem ik niet op? Spreek mijn voicemail in en ik bel je terug.

Zie ik je zaterdag? Ik zou het leuk vinden als je het aangeeft in het evenement op Facebook : Open Huis

 

Share This