Een nieuwe collega bij BSR Heerhugowaard

Vanaf januari 2020 zal naast de eigenaar van BSR Heerhugowaard Debby Rummens, Lotte Mooij het team versterken. Deze versterking maakt het mogelijk om de wachtlijst bij BSR Heerhugowaard (die al ruim een jaar gebruikt wordt) op te schonen en daardoor de wachttijd te verkorten. Lotte zal werkzaam zijn op de woensdag en vrijdag.

Lotte stelt zich aan jullie voor….

Hallo, mijn naam is Lotte. Meer dan tien jaar geleden ben ik zelf in aanraking gekomen met BSR. Naarmate het beter met me ging, de hoofdpijn en andere klachten wegbleven, ontstond ook langzaam de wens om zelf BSR-practitioner te worden en alles te leren over deze gezondheidstechniek die zoveel mensen helpt.

Na 4 jaar, inmiddels helemaal vrij van pijn, heb ik de knoop doorgehakt, mijn baan opgezegd en mij voorbereid om naar Zuid-Afrika af te reizen om de opleiding te kunnen volgen. Een mooie, intense en uitdagende periode in een prachtig land.

Werkervaring

Inmiddels zijn we alweer bijna 5 jaar verder en is er in de tussentijd veel gebeurd. Ik ben geslaagd, erkend BSR-practitioner en lid van de Body Stress Release Associatie Nederland. Ik heb in het begin in een aantal praktijken van collega’s gewerkt waarna ik mijn eigen praktijk ben begonnen in het Boshuis, in het Mastbos van Breda. Na bijna twee jaar ben ik weer afgereisd naar Zuid-Afrika, waar ik als vrijwilliger heb gewerkt bij een naschools opvang en waar ik de jaarlijkse internationale BSR-conferentie heb georganiseerd. Een mooi evenement waarbij heel veel collega’s terugreizen om een paar dagen bij elkaar te zijn en onze kennis en liefde voor deze techniek en Zuid-Afrika te delen.

Begin 2019 ben ik begonnen in een BSR-praktijk in Midwoud (BSR West-Friesland) die ik tijdelijk heb waargenomen tijdens de afwezigheid van mijn collega Henk Avis, die zelf een mooie reis ging maken. Daarna is ook de BSR – praktijk in Enkhuizen er voor een tweetal dagen per week bijgekomen, tijdens de zwangerschap van Astrid Hakkenberg. Begin 2020 zal ik ook daar blijven werken op de dinsdag.

Volgende stap

En nu komt BSR Heerhugowaard erbij! Zo leuk om weer een nieuwe plek en omgeving te leren kennen en me ook hier weer elke dag te kunnen verwonderen over de enorme kracht van het lichaam om zich te genezen, wanneer daar weer ruimte voor is. Het is voor mij heel bijzonder om mensen te volgen in hun proces naar verbetering en herstel.

Een lichaam vrij van body stress is energiek en functioneert optimaal! En dat gun ik iedereen.

Misschien zien we elkaar wel binnenkort, wees welkom!

Volg Lotte via haar eigen Facebook pagina 

Share This