Body Stress Release (Heerhugowaard) weer wat bekender

De afgelopen weken heeft Body Stress Release Heerhugowaard bijgedragen aan het bekender maken van deze mooie techniek in de Kop van Noord-Holland. Door aanwezig te zijn bij de Gezondheidsbeurs van Hortus Alkmaar en de Ondernemerstuin, Ladies Day van Tennisvereniging ’t Noordend en mijn eigen informatieavond van 20 juni jl, hebben vele mensen kennis gemaakt met Body Stress Release. Daarnaast hebben heel veel mensen de weg naar mijn praktijk gevonden en zijn hun eigen avontuur begonnen in hun BSR proces.

Balans

Al deze activiteiten hebben mij ook doen beseffen dat ik mijn eigen balans in de gaten moet houden. Want wat ik mijn klanten probeer te leren, moet ik natuurlijk ook zelf toepassen. Ik ben steeds meer bewust van mijn eigen rust nemen, afspraken goed te plannen en de balans tussen werk en privé in orde te houden. Dat gaat niet vanzelf.

Plezier

Begrijp mij niet verkeerd, ik heb het ontzettend naar mijn zin. Elke dag weer kleine wonderen meemaken in mijn praktijk bij mijn klanten. Ontzettend leuke gesprekken die ik elke dag weer voer. En de afwisseling met de beurzen en info avond is helemaal leuk.

Stress testen, informeren en lezingen geven

Tijdens de gezondheidsbeurs en de Ladies Day heb ik de bezoekers kennis laten maken met BSR door middel van een stress test. Ik voer dan de gewone testen uit die ik normaal tijdens een behandeling ook uitvoer, zodat men kan voelen, hoe zacht een test is en hoe apart het is dat ik dat via de voeten kan “aflezen”. Uiteraard deel ik mijn bevindingen en leg meteen alles uit rondom Body Stress Release.

Ik ben ook erg blij met mijn nieuwe banner, want zodra ik iemand vraag of hij een van de klachten herkend die op de banner staat, is het antwoord vaak “ik kan ze bijna allemaal aanstrepen”.

Lezingen geven

Bij de gezondheidsbeurs heb ik nog twee keer een lezing kunnen geven voor publiek. Helaas was ik te laat met aanmelden, waardoor ik niet op de folder stond, maar uiteindelijk stond ik niet voor een lege zaal te spreken. Mijn publiek was ook echt geïnteresseerd in BSR, dus dat maakte het extra leuk.

Informatie avond in mijn praktijk

Afgelopen woensdag was mijn tweede informatie avond georganiseerd. En wederom was het een succes. Er zaten 16 personen en er kon er niemand meer bij! De bezoekers hebben informatie gekregen over wat stress is, wat er met stress in je lichaam gebeurd, welke gevolgen dit kan hebben en hoe BSR kan helpen in het oplossen van deze gevolgen. Het was mij weer gelukt om alles binnen 1 uur af te ronden en de bezoekers enthousiast te maken voor deze techniek.

Ik zal in het najaar weer een nieuwe avond gaan organiseren. Houd mijn Facebook pagina in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwe datum.

Een lezing in jouw praktijk / bedrijf of tijdens je evenement?

Het geven van een lezing/workshop is een van de dingen die ik erg leuk vind om te doen. De insteek van een lezing kan heel divers zijn en aangepast worden op de doelgroep. Vind je het leuk om jouw medewerkers of bezoekers te informeren, stuur dan een e-mail en neem contact met mij op.

Share This