Starten met BSR

Je meld je aan en dan?? 

Na je aanmelding neem ik contact op om direct een serie afspraken in te plannen. Het intakegesprek incl. eerste behandeling (60 min) en 4 vervolgbehandelingen (45 minuten). Je ontvang vooraf een online intakeformulier, die voor de afspraak wordt ingevuld. Dit intakeformulier bevat vragen zoals NAW gegevens, maar ook aanvullende vragen om een goed beeld te krijgen van de aanwezige klachten en wat je lichaam allemaal al heeft meegemaakt (denk aan operaties, blessures etc).

Tijdens de eerste afspraak gaan we dieper in op de antwoorden vanuit het intakeformulier, zodat er een compleet beeld ontstaat.
Ik zal meer uitleg geven over wat BSR is en hoe de behandelingen in zijn werk gaan.
We starten met BSR altijd op met 3 sessies gepland op dag 1, 4 en 11. De 4e en de 5e afspraak volgen enkele weken later.

Het kan voorkomen dat er een wachttijd is voor dat je kunt starten. Gemiddeld is dat 4-8 weken. Ik laat je dit weten als ik de aanmelding heb ontvangen. Je kan op een wachtlijst geplaatst worden.

Kosten?

Bekijk de kosten van de intake en de vervolgbehandelingen bij Praktijkinformatie

Aanmeldformulier BSR traject

Dit formulier vraagt om uw naam en e-mailadres zodat ik contact kan opnemen. De gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met de gegevens omga.

Share This